vrijdag 17 december 2010

Wereldmoeders gezocht!

Lokale experts en ervaringsdeskundigen zijn het - expatmama's. Wie weet er nu beter waar de kindvriendelijke cafés, de leukste speeltuinen, musea, markten of stranden zijn, dan moeders die ter plekke wonen met hun kinderen. Waar nemen zij hun kinderen mee naar toe? Waar zit die ene leuke bezienswaardigheid, die je toch echt niet mag missen? Wat zijn de interessante, gekke of leuke weetjes die je niet in de reisgids leest?

                                                       
Als ex-expatmama weet ik maar al te goed dat je in een stad kunt rondlopen zonder deze echt te ervaren. Het duurt even voordat je de leuke plekjes en beste eetadresjes kent.

Voor de website http://www.muddyshoesguides.nl/ ben ik op zoek naar Nederlandse moeders wereldwijd. Woon jij ook met je kinderen in het buitenland of ken jij iemand? Ik ben op zoek naar expatmama's die het leuk vinden om eenmalig  geïnterviewd te worden en/of regelmatig een column te schrijven en op die manier reislustige ouders en andere (toekomstige) expats te helpen. Heb jij interesse? Neem contact met me op via info@muddyshoesguides.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten